Πίσω από τα μοναδικά πιάτα με τα ευφάνταστα ονόματα, όπως «Νέα Τάξη Πραγμάτων», «Κολοσσός Της Ρόδου» και «Mea Culpa», βρίσκεται η Σεφ Σταυρούλα Κεïσίδου, απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Παρισιού Cordon blue. Το σημείο κλειδί στο "Ρέμα", είναι ότι όλα τα προïόντα παρασκευάζονται μέσα στο κατάστημα, από αγνές ποιοτικές πρώτες ύλες, με παραδοσιακό τρόπο. Η σεφ δημιουργεί το μενού σε συνεργασία με τον θαμώνα – πελάτη όταν πρόκειται για κάποιο event και αναδεικνύει τα πιάτα με βάση το χοιρινό, μοσχάρι, αρνί, καθώς και το βουβάλι Κερκίνης, το αγριογούρουνο Καστανούσας και τα διάφορα φτερωτά κυνήγια. |